Cautare

464 de rezultate pentru "nr telefoane cu 0800" (5.82 secunde)
Cu ce se ocupa “superinspectorii” Atributiiile de serviciu pe care le au cei noua controlori, al caror sef este Dan Toader, sint mai putin cunoscute comparativ cu cele ale restului de angajati ai DGFPJ Galati, serviciul fiind infiintat doar in urma cu 7 luni.
In container s-au gasit 19.900 camasi, 2.100 de pantaloni-sport, 680 de costume-sport, 6.800 de tricouri si peste 20.000 de accesorii de telefoane mobile.
Astfel, pentru o convorbire catre Italia sau Spania efectuata de la un telefon public, tarifele au scazut cu 40,5% pentru un apel catre retele fixe de telefonie si cu 10,7% pentru apeluri catre retele mobile.
Atunci, 11 persoane cu functii de conducere din CNH au depasit plafonul alocat decontarii convorbirilor de pe telefonul de serviciu, cu peste 300 de milioane de lei.
Microsoft a dezvoltat o noua tehnologie pentru ca utilizatorii sa poata plati pe ora folosirea unui computer in propriile locuinte, intr-un mod similar celui in care multi oameni folosesc cartele pre-paid pentru telefoane celulare.
Cum Contractul colectiv de munca la nivel national are putere de lege, daca vreo firma are oameni angajati cu mai putin de 3.700.000 de lei si este verificata de inspectorii de munca, aceasta poate sa fie amendata.
Cheltuielile minime cu infiintarea firmei ajung la circa 5.000 de euro, insa ele pot diferi foarte mult, in functie de circumstante.
In perspectiva unei astfel de actiuni, liderii de sindicat din teritoriu au fost si sunt cu mana pe telefoane pentru a afla de la sefii lor ierarhici pe linie de sindicat cand va reincepe blocarea activitatii in Finante.
Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive. Cu toate acestea, o firma din Craiova a descoperit secretul succesului unui distribuitor de astfel de servicii si s-a extins la nivel regional.
Al doilea mare producator mondial de telefoane mobile, Nokia, a anuntat vanzari de 9.8 miliarde de euro in semestrul doi al anului, in crestere cu 21% fata de perioada similara a anului trecut.
AVAS mai arata ca directorul Aversa si-a cumparat un autoturism de lux, telefoane mobile si aparate electrocasnice in interes personal.
Potrivit AVAS, directorul Aversa, Stelica Constantin Barna, se face vinovat de 11 deficiente manageriale printre care achizitia unor bunuri sub forma mascata a "custodiei" de marfuri, angajarea unor plati cu scadente viitoare in conditiile in care exista riscul ca biletele la ordin si filele CEC sa ramana fara acoperire, iar societatea sa ajunga la Centrala Incidentelor de Plati.
La hotelul Bulevard din Constanta s-a desfasurat ieri prima zi a lucrarilor celei de a IV-a editii a Conferintei Internationale pentru Combaterea Contrafacerilor, organizata de Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor cu sprijinul Imprimeriei Nationale si al altor organisme interesate de fenomenul contrafacerilor.
La polul opus, Bucurestiul este cea mai dezvoltata regiune din Romania, cu un nivel al PIB/locuitor reprezentand 55% din media UE, aproape dublu fata de celelalte zone din Romania.
Exista aparate mobile care vin presetate cu software Google, iar in ultimele luni au oferit pentru download versiuni mobile ale aplicatiilor Google Maps si Gmail.
In cealalta parte, la OPSPI, nu raspunde nimeni la telefoane.
Numarul tranzactiilor online cu cardul procesate prin sistemul ePayment in decembrie 2006 a ajuns la aproape 10.000, depasind cu mai mult de 1,5 ori cifra echivalenta din 2005, potrivit unei analize realizate de GECAD Group.
Odata cu liberalizarea pietei muncii ca urmare a intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, galatenii s-au inghesuit la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a afla cum pot lucra dincolo de granitele tarii.
Asociatia Job din Galati a chemat in judecata Guvernul pentru a da socoteala pentru atribuirea fara conditii prealabile a 110.000 de euro pentru promovarea brandului "Fabulospirit" in Europa, dupa ce organizatia purtase zeci de discutii cu angajatii Executivului pentru sustinerea financiara a unui alt brand, "Romania-Culoarea p".
Pentru ca platile sa fie cat mai rapide, MasterCard a renuntat chiar la suportul card si a adoptat modalitati de plata inventive, precum plata cu ceasul, cu cheile, bratari sau telefoane mobile dotate cu noua tehnologie contactless PayPass.
google-analytics.com